...

SEE ME

Followers

Friday, June 19, 2015

Day 2 ramadhan.. 19.6.15

Jumaat....ala bosan jugak...mood medium saje...x berapa rajin...plan nak satelkan keje rumah tapi aku menampak ngn che aku depan tv..sampai ketidoran.....che aku urut2 aku yg rase sakit2 badan..rase mcm x sihat..rase rindu pada tolib. Hehhe abg o abg....smlm sahur pertama aku coll abg sebab nak kejutkan...tapi abg x angkat...rupanya abg dah sahur awal lagi....hari kedua abg plak kejutkan aku...hehe tapi aku dah da kat dapur siapkan sahur...sayg abg.....

Walaupun kita duk jauh...tapi tetap rase abg ada dekat...miss u abg....sahur ni aku rase lapar sgt...1 pinggang nasi habis...selera kalu sahur nie....hari ni plan nak buat nasi goreng..ikan goreng..n ayam kunyit....sahur baru makan nasi putih..lauk sadin n telur dadar with milo panas....

My kakak tanya pasal biskut raye....dia dah hntar jenis biakut raye....aku plak rase nak buat sndri  2 3 jenis biskut n kek sebab masa terluang ada...next week aku nak start...buat sikit2.....

Mood relax..baru day 2 puasa...jauh lagi nak raye..hehe

No comments: