...

SEE ME

Followers

Sunday, June 7, 2015

Cuti2 kita buat apa tuu.....

7.6.15 ahad...alhamdulillah hari ni cuti...cuti Hari Agung. Ala sedih abg bulat x balik sebab ada keje. Plan nak main banana boat x jadi..postpone another plan la..hmm kami berempat lah hari ni... Macm biasalah masih dalam cuti sekolah kakaku apalagu ajak pg brekfast kedai fav dia lah..hehe adam bolat pub ikot skali yeyeye.....kat kedai ni semua makanan bungkus2 dah....boleh makan situ n bugkus pun ok....

Lepas makan kami ronda2 bandar...sebab my kakak nak cari kasut utk dinner n barang si adam...heheh aku meneman saje. Lepas dah satel.....pg umah mok de...lame dok tgk de.hari nie baru berkesempatan....hehehe mokde sihat ...n sepupu2 yg lain pun sihat...ayoh de je nampak kurus sikit...mok de kabo sebab bisul yg naik hari tu..tapi semua dah baik....heheh tu saje

....balik aku masak NASI MINYAK areda style......nyum2 masing2 tambah2 makan...alhamdulillah..lame x masak....kalu ada ramai org kat umah aku memang suka masak...sori abg bulat x dpt makan...tu la ..knapa x balik...ingat kat abg bulat bila makan ayam ...kesian kat abg..abg suka ni ayam...rindu abg....

No comments: