...

SEE ME

Followers

Friday, December 30, 2016

Last day 2016

Tepat pukul 3 ptg, lame dah tak update.... saje  x nak update sebab bnyak di shared di instagram.. ringkas n ada pic. Cukuplah nak mengayat ni perlukan sikit masa..

Baru je lepas balik dari beli barang dapur. Hujan turun sungguh lebat hari ni.cuaca memang x cantek hari ni.tempat banyak dah banjir..hmmm biasalah nak masuk awal tahun mcm ni lah.hujan lebat.

7 hari lagi genaplah setahun umur anakanda ku AliffRizqi Tarmizi...kejap jr kan... x puas lagi bermain2 ngan adik Aliff... dulu kecik n cute je...sekarang mmm x yah nak cerita...menjat situ..jatuh sini...g sana...mcm2 kerenah..tapi always buat ibu happy.. tq Allah ..

Last day utk tahun 2016. Ibu nak upload pic Aliff masa keluar td..n teman ibu makan kat marybrown.. sebab hujan lebat kita lepak kat sini.huhu

No comments: