...

SEE ME

Followers

Sunday, April 7, 2013

*~~HonEymOon Again 2013~~*

Menjelang hujung minggu, kami berdua dah plan untuk menginap di Kuala Terengganu ...bercuti bersama...hehe seperti mula2 kami pada awal perkahwinan kami dolu2 tue....nak cari sesuatu yang indah bersama...ye la...tinggal sebulan saje... past nie kami akan berjauhan la..seperti dulu..Abg terpaksa pergi jauh ..untuk kesenangan kami bersama nanti....untuk future kan..lebih terjamin kehidupan nanti....Rezeki ALLAH telah berikan,dan semuanye bergantung atas diri kita pula .bagaimana mahu melaksanakan .....Semoga Abg sentiasa dimurahkan rezeki...amin :P
 
Antara beberapa Pict yg sempat saye ambek..hehehe

*~~ nie pose lame bilik..hehehe skema laa...~~*
 
 
 
 
 
*~~nie area entrence dekat Receptionist.... ~~*
 
*~~ pict tisu pun ambek ker !!....hehehe saje je..yg pntg ada name Hotel tu..~~*
*~~ nie Mase ngah b.fast nie...wau makanannye sedddapppp..mambloussss~~*
 
 
 
 
*~~ i LoVe u ~~*
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 

*~~ sempat pulak lepas makan bfast...kami berdua ...try la mesin urut ...waa selesanye...~~*
 
 
 
*~~ nie dah check out...hehehe nak g ronda2 bandar KT nie....~~*
 

 
walaupun hanya sehari...tetapi bagaikan semggu kami disini...lepas nie kami mau ronda2...nak cari beberapa barang untuk persiapan abg saye nie...dapt juga mengurangkan stress kerjakan...next week kami balik kg....mane ye agaknye PERCUTIAN kami nanti......