...

SEE ME

Followers

Saturday, June 6, 2015

terkezutt i......

30.5.15 ..... hari ni ari sabtu..Adam in d house....penatnye smlm jouney ke kuantan... Bangun pagi kepala masih ting tong...tapi ada bunyi suara si kecik adam..hehe..cepat2 aku bangun tido utk siapkan diri.....malasnye hari nie...penat x hbs lagi...jap lagi dah nk ke hospital utk cuci darah...ok...cyayok chayok areda...jgn malas2...hari ni kami sarapan bersama dgn si kecik ...... plan nak makan kedai kat pasar dungun...ada satu kedai tu sedap...aleh2 kedai x buka...sedihnyeee....hbs pusing2 ke kedai sixmok la kita.p3rkenakan roti canai...lenpeng nyoir.nasi minyak n roti tempayang kambing...nyum2...makanlah kami ber8 orng.....hehehhe....cuara hari ni ada panas2 sikit....adam tido saje....baby irsyad pun ada. Irsyad bersemangt makan nasi minyak...

Lepas makan .....aku lupa aku ada 2 jemputan kenduri kawen kawan UiTM....aku kirim je lah ke abg mie ....sebab aku pun x larat....lepas tu teman my kakak beli stroller baby....mase duk survey2....wow harganye boleh tahan...rm500 ke atas....tp x pe...boleh pakai lame...dlm hati ada pasng niat nk pinjam...hehehe senag my kakak utk bawa ada ke mana2....kat sane my kakak duk dgn kawan2....

Tetiba ada panggilan....hmmm en.suami bucuk coll....dengan nada yg ada sedikit marah...terkezut i....."yg kenapa tido kat kuantan x bgtau"...terkebil2 aku dibuatnye...rase aku x da kemana2 pun.masih di dungun lagi...aik abg ni biar betol...ala padahal abg bucuk balik...tu lah nak buat suprise sgt...hahajhaha.....alhamdulillah abg balik...rindunye...aku pun apa lagi plan mask la.....mask simple je...lauk sotong merah...udang goreng kacang kunyit....amboi abg berselera makan..alhamdulillah..selesai 1 perkara....miss u


No comments: