...

SEE ME

Followers

Saturday, January 16, 2016

16.01.2016 ciuman pertama buat anak ibu... ibu menyusukan anak ibu..

Semua yang Pertama ibu lakukan utk anak ibu..

Semalam ibu tak dapat dtg tgk anak ibu sebab ayah pergi keyel. YA ALLAH harini tak sabarnye nak ke HSNZ...apa khabarlah anak ibu..apalah perkembangan terbaru anak ibu ni..Ya Allah semuanya ku harap perlindungan dariMu Ya Allah...

Sampai di NICU, ibu saje je nak tgk list name baby ibu...eh, kenapa nama ibu tak ada.....ibu dah cuak ngan ayah...kebiasaannye Ayah mesti basuh tangan lambat...pastu mesti masuk same2...tp hari ini, nampak ayah teruja sgt..ayah masuk dulu meninggalkan ibu di belakang..biasalah ibukan masih dalam pantang, tidak boleh jalan laju2...

Muka ayah dan ibu dah cuak....tanya Mc ..mc check dalam buku pendaftaran..ALHAMDULILLAH...dapat berita baik. Anak ibu dipindahkan ke Bilik SCN...bersama2 baby2 yg lain...tak sabarnye nak jumpa anak ibu..kesian ke ayah. Sebab ayah tak dapat tgk baby. Ayah dapat masuk mengikut waktu melawat sahaja...sekarang baru pukul 3...ibu masuk dulu ayah..maaf ayah...ibu jalan perlahan2...hari ini ibu kena berdikari,selalu ayah temankan ibu....ibu mencari2 dimana anak ibu sorang ni...tanya MC...ditunjukkan biliknya....ramai sgt baby kat sini..baby disini semua memamakai kain bedung hijau....

Semasa ibu bertanya Mc yg bertugas, ibu rase baby yg hujung ni anak ibu...betullah anak ibu...comeinye...mc bacakan ic ibu...same...anak ibu tengah tido...kecik saje....

SEMUA PERTAMA KALI IBU LAKUKAN UTK ANAK IBU.......

ibu angkat baby...kecik saje
Ibu cium baby....ibu mendukung baby ...
Ibu tukar pakaian baby....ibu menyusukan baby.....ibu cuma x dpt tukarkan pampers baby je sebab baby tak berak...tak kencing..inilah anak aku yang aku kandungkan 32 minggu 8 bln...

Alhamdulillah kuning dah tak ada...semoga baby baik2 saja....bila ibu dan ayah nak balik baby pula buka mate...macm tau2 je kan ayah ibu nak balik...ayah memang nampak payah sgt nak tinggalkan baby....yelah anak ayah n ibu sorang je....

Comei sgt bila baby buka mate...kecik comel....syg sgt...YA ALLAH jagakan anak ini utkku dan lindungillah anak ku dari semua perkara yang tidak baik....ibu betulkan anak ibu tido...last ibu cium anak ibu.Ya Allah....sedih nak tinggal anak ku yg kecil itu...

Lusa ibu dtg ye syg...ibu bawa EBM k. Ayah pesan baby minum susu banyak2....cepat boleh balik rumah....syg dn rindu kat anal ibu.....

***♡YA ALLAH LINDUNGILAH ANAKKU♡***

No comments: