...

SEE ME

Followers

Thursday, December 17, 2015

Hati rase berdebar....dubdab dubdab

Pagi ni...ofisku sunyi je. Hari ni ada bachmarking ke pejabat bendahari Shah Alam, puncak alam n dengkil...tahun ini, tak dapatlah join sekali dengan keadaan diriku yang tidak mengizinkan...

Hari ni, sarapan pagi aku bungkus nasi minyak, sedikit kueh....x da geng makan hari ni...x bestnye...dek kerana lapar sagt...aku makan kueh aje la....hmmmm mcm x selera je harini....

Tak sabarnye nak g jalan2 ronda2 with my abg sayag....x sabarnye nak jumpa...rindu sgt.....baby dlm tummy pun boleh rase perasaan ibunye...yang suka sgt nk jumpa si kekasih hati....

Biarlah kami di uji dengan jarak ...tapi itulah pahala yang Allah nak bagi....hehehe itulah Nikmat berKasih Sayang..

***♡Disaat Kami DiUji...Terima Kasih Allah♡***

No comments: